fredag 15 maj 2009

10 bästa bloggarna? Nr1.

Jag tänkte att jag skulle gå igenom dom där Blondinbellas 10 favorit bloggar, började med en och visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Tänkte att jag skulle kunna få lite intressant läsning en dag som denna då man ändå är hemma och är sjuk, där trodde jag fel! Gick igenom en, halvt som halvt och de får verkligen vara nog för idag. Kenza heter nummer ett. Vilken fantastiskt liten tjej. Hon är så intelligent att hon redan som 17 år tjänar sina alldeles egna pengar! På något så fantastiskt som att lära andra ungdomar/barn att vara lika ytliga som henne själv!   

Skaffa dej en hund som är mindre än en katt (den har i princip samma funktioner som en handväska) döp den till något som har med mode att göra, tex Chanel, glöm inte att klä på den tröjor (som gärna innehåller strass), ta på dej själv en klänning (längden är perfekt om du inte kan luta dej fram utan att visa dina string, bättre för kort än för lång, glöm aldrig de!), högklackade skor är ett måste men om du vill försöka dölja din ytlighet (som ändå skiner igenom) så kan du coola till dej med ett par vita Converse (lite Lily Allen i det hela). När det kommer till hår och smink, långt hår gäller (finns att köpa) försök få de att se lite halvrufsigt ut (men det måste va dit kammat, det får Inte vara äkta rufs!) sminket ska se "naturligt" ut, dvs först foundation (gärna en ton för mörk) sen täckstift, pudra i lager, gärna i tre omgångar så de sitter (bättre för mycket än för lite!) rouge är ett måste, gärna i brun ton, eyeliner ögonskugga och lösögonfransar är ett måste! På med ljusrosa lipgloss och du är ready to go girl!!
När klockan slagit tolv måste du vara full (om du inte är så låtsas) puta med läpparna så mycket du kan, kyss och kräla dej på vem du vill (dagen efter skyller du bara på att du var full så är du extra inne). När du kommer hem så ta gärna bilder på dej själv i sängen, klänning som nattlinne, dom ser ju i princip likadana ut och glöm inte att skaffa dej en fotomin, en sådan som du använder på Alla dina bilder, så folk känner igen dej helt enkelt.
På såhär vis så får du killen med de mest bakåtslickade håret (har du tur så sprutar han till och med en flaska champagne över dej, (bättre de än att skänka pengarna till svältande barn, dom får ju skylla sej själva)), har du tur blir sexuellt trakasserad på vägen hem (det bevisar ju bara att någon tyckte du var snygg) och kanske får du en dag ett så prestigefyllt jobb att dom betalar dej i kläder och skor istället för pengar!! Grattis Kenza, jag avundas dej! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar