måndag 18 maj 2009

Fantastiska blogg nr 2.


Nu har jag läst Blondinbellas top 2 rankning, Stina-Lee kallar hon sej för, ja nu förtiden heter folk det mesta.
Vad har jag lärt mej?
Självklart har hon också en chihuahua, eller två rättare sagt. Heter dock inte Chanel (hon kan ju inte ta Kenzas idé helt och hållet), fotar sej själv i spegeln varje dag (synd att Sweden models (som Leker modellagentur) inte ens accepterade henne) gör reklam för spraytanning (när hon själv ser ut som en apelsin) och emellanåt leker hon psykolog. 
Vad många tappade människor det finns där ute, identitetskriserna är ju på topp! Vet man inte vem man själv är, hur kan man då hjälpa andra? Komiskt att man ena sekunden säger "Ungdomarna matas av media som de så klart formas utav, datorn och internet finns där som en ständig kamrat", och nästa sekund säga att man trycker i sej feta nachos och gräddfil (när de i själva verket bara var en gurka med lite salt på) och sen igen "Våra småttingar har barnprogram att titta på från när de vaknar till när de somnar, för mycket fritid".
Nä min vän, jag tror inte att du hjälper Någon. Ja, barn matas av media och internet, av sådana som Stina-Lee och Kenza (som matas av varandra), positivt eller negativt mamma? 
Och mamma, får dina småttingar kolla på barnprogram från morgon till kväll, så är det väl du som är en ovettig människa (men lika bra att skylla det på media).

Men Stina-Lee fans, jag kan hjälpa er!
Köp en liten hund som alla viktiga bloggare, (man ska helst inte se skillnad på den från en katt, gärna inte från en råtta heller), det viktigaste härefter är solbrännan, men som sagt förut, saker och ting får ju inte vara naturligt(!!), gå och solspraya dej, solarie funkar sisådär (det blir ju inte riktigt den härligt oranga känslan) men om du måste, kör på 50 minuter åt gången (på så vis blir du extra knaprig), därefter slänger du på det naturliga sminket, (glöm inte vad jag sa, Lager på Lager!! ), åk till Thailand, om inte Din mamma betalar, ta ett ställe lite närmre, typ Sunny Beach, det viktiga här är ett ställe där majoriteten består av svenskar, danskar, engelskmän och tyskar (exotiskt på det "svenska" viset). 
Betala för att fotograferas "professionellt", på så vis kan du säga till folk att du är modell (så drar du ju bara en vit lögn), om du är smal låtsas att du vill gå upp i vikt, säg till folk att du har ätit en hamburgare och pommes (men gör de för guds skull inte!!) när du ätit en sallad utan dressing (det är mycket coolare), försök få folk att tycka att du är en snäll tjej som bryr dej om andra och som också har problem, visa att du bryr dej mer om andra än vad du gör om dej själv... (men gör de för guds skull Inte!!)

Dock, snälla Stina-Lee fans, stanna där ni är, flytta inte efter till Malmö....

1 kommentar:

  1. Hahah...näää flytta för fasen inte till Malmö!

    SvaraRadera