fredag 22 maj 2009

100 sexigaste kvinnorna?


Jaja, smaken är som baken, utseende är inte allt, men om man nu ska snacka utseende (och inte personlighet för vi lär ju inte känna dom här damerna), alltså Bara snacka utseende, visste ni att Michelle Obama är med på den här listan? 100 sexigaste kvinnorna (i världen). Chelsea Handler (som jag aldrig sett förr) påminner mej om en häst, Harry Potter flickan Emma Watson (kan barn vara sexiga?) ja osv.. 
Men vad jag tänkte på var ju att majoriteten av alla dom här, vill säga 9 av 10 (minst), är skådespelerskor. Hade det inte varit mer spännande att gå in i en butik och hitta en anställd, eller en servitris, ja, vad som egentligen med en medellön och lista dom på en top 100 lista? 
För det här som vi tycker är snyggt (ja fakta är fakta vi tycker inte att flobben me 3 centimeters glasögon finnar för korta byxor för höga i midjan ögon som Dr Phil potatis till näsa som dessutom varit bruten... är snygg) går ju alltid att köpa för pengar. Ska man lista en sexigast lista så ska dom väl få cred för att dom Är de, inte för att dom Köpt det
För en naturligt snygg tjej måste väl vara snyggare än en onaturligt snygg tjej? 
Tänk er en Demi Moore med en lön på 15 lax i månaden, nä, inte fan hade hon varit tillsammans med Ashton Kutcher! (Utseendemässigt lagt) 

1 kommentar:

  1. Jaaa va fan kan dom inte ha äkta tjejer med som inte är helt totalt renoverade i fejan?!??!!!

    SvaraRadera